Search News Posts

Μετακομίσεις

Η εταιρεία ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες, για εσάς που θέλετε να μετακομίσετε γρήγορα, εύκολα και γλιτώνοντας χρόνο.

Συσκευασία – Αμπαλάζ: πέρα από τη δυσκολία του να συσκευάσεις και να αμπαλάρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα, που έχουν όλα ξεχωριστή αξία για σένα, είναι πολύ επίφοβο αυτά να εκτεθούν σε κινδύνους και να καταστραφούν, εάν δεν συσκευαστούν με τα κατάλληλα υλικά και από τα κατάλληλα χέρια. Για αυτό η λύση που προτείνουμε είναι να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου το πακετάρισμα για εσάς, με το σωστό εξοπλισμό και με φροντίδα. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε αμπαλάζ έργων τέχνης, εύθραυστων υλικών και ευαίσθητων αντικειμένων. Αναλαμβάνουμε να συσκευάσουμε τα μικροπράγματα και να αμπαλάρουμε τα ηλεκτρικά σας και τα έπιπλά σας, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος να λερωθούν κατά τη μεταφορά. Αποφύγετε μια δυσάρεστη διαδικασία και αφήστε το έμπειρο προσωπικό μας να το κάνει για εσάς.

Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων σας: στην περίπτωση που χρειάζεται ξεμοντάρισμα και μοντάρισμα επίπλων (βιβλιοθήκες, κουκέτες, συνθέσεις) μπορούμε εμείς να δώσουμε τη μάχη με τις βίδες για εσάς.

  • Slide
  • Slide

Αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών: παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία για εσάς, με σκοπό την άμεση προσαρμογή σας στην καθημερινότητα ενός νέου περιβάλλοντος, όπως το καινούργιο σας σπίτι. Γλιτώστε την αναμονή για τη σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας, από την πρώτη στιγμή, στον καινούργιο σας χώρο.

Δουλεύουμε για εσάς καθημερινά: δεν χρειάζεστε να αγχώνεστε λόγω του πιεσμένου ωραρίου σας, βρίσκεται λύση ακόμα και για τα πιο απαιτητικά προγράμματα.

Χρειάζεστε φορτηγό ή γερανό; Κανένα πρόβλημα, οι γερανοί και τα φορτηγά μας μπορεί να βρεθούν στη διάθεσή σας μεμονωμένα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί βέβαια και στην περίπτωση που έχετε να μεταφέρετε μόνο ένα ή λιγότερα αντικείμενα, από ένα μέρος σε άλλο.

Μαζί σας πάντα! Όποτε και αν μας χρειαστείτε… Όλο το 24ωρο. Όλο το χρόνο.

Αναλαμβάνουμε επιπλέον μετακομίσεις εταιρειών και δημόσιων υπηρεσιών. Μεταξύ άλλων, εγγυόμαστε πάντα την άμεση και έγκαιρη παράδοση των πραγμάτων σας. Τίποτα δεν καθυστερεί πέραν του συμφωνηθέντος χρόνου παράδοσης και το κυριότερο, λόγω των ειδικών συσκευασιών, όλα φτάνουν στον προορισμό τους αρτιμελή.

Λίγα λόγια για το προσωπικό μας: το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και γνωρίζει πολύ καλά τους κινδύνους που μπορεί να κρύβονται μέσα σε μια μετακόμιση. Με σεβασμό πάντα προς τον πελάτη αντιμετωπίζει την κάθε περίσταση, σαν να βρισκόταν αυτό στην θέση του πελάτη.

 

χρόνια εμπειρίας
ώρες το 24ώρο
ημέρες το χρόνο
ικανοποιημένοι πελάτες

Είσαι φοιτητής;

Στην περίπτωση που τελείωσες ή αρχίζεις τις σπουδές σου τώρα, ο ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ διαθέτει τις πιο οικονομικές προτάσεις για να μετακομίσεις. Είτε η Πάτρα είναι ο νέος σου προορισμός, είτε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας σε περιμένει, μπορείς να επωφεληθείς και να γλιτώσεις χρήματα, με πιο οικονομικές τιμές και εκπτώσεις.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε Σάββατο οργανώνουμε ομαδικές μετακομίσεις φοιτητών από την Πάτρα, με διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα. Ενημερώσου και δες ποιο δρομολόγιο σε βολεύει.

Μικρά tips για εύκολη μετακόμιση:

Η μεταφορά των πραγμάτων σου σε έναν καινούργιο μέρος μπορεί να σημάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή σου. Ξεφορτώσου ότι σου είναι πια άχρηστο και μην το κουβαλάς εσαεί χωρίς λόγο. Σκέψου πως μπορεί να γίνει ένα όμορφο δώρο για ένα φίλο ή και να σου είναι πια τελείως περιττό. Όσο πιο πολύ ξεκαθάρισμα κάνεις σε αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι και θες στην καθημερινότητά σου, τόσο πιο πολύ θα γλιτώνεις χώρο, χρήμα, και καλή ενέργεια του χώρου.

Στην περίπτωση που αποφασίσεις να κάνεις το αμπαλάζ μόνος σου και να πακετάρεις, σκέψου κατηγορίες αντικειμένων (βιβλία, δίσκοι, ρούχα, μαχαιροπίρουνα). Μην συνδυάζεις διαφορετικά πράγματα σε μια κούτα, γιατί θα είναι πολύ δύσκολη η μετέπειτα τακτοποίησή τους.

Χρησιμοποίησε ανθεκτικές ή και διπλές ακόμα κούτες, όπου κρίνεις απαραίτητο,

Γράφε με μαρκαδόρο τι βρίσκεται μέσα σε κάθε κουτί,

Δούλευε διαδοχικά τους χώρους σου, ανά κατηγορία και μην πακετάρεις ταυτόχρονα σε πολλές μεριές,

Τα αναγκαία είδη πακετάρονται πάντα τελευταία για ευνόητους λόγους.